Ni se fură Oscarul an după an

Iar s-au decernat nedrept Premiile Oscar! Pentru a nu ştiu câta oară românii au fost marginalizaţi, nedreptăţiţi, ce mai încoace, încolo, furaţi!

Uite, eu cred că Oscarul pentru cel mai bun scenariu trebuia să le revină celor care scriu despre decalcifierea glandei pineale (epifiza), o glandă de mărimea unui bob de orez situată între emisferele cerebrale în mijlocul creierului, a cărei treabă e să producă melatonina şi să se ocupe de dezvoltarea gonadelor, creşterea ei încetând la pubertate. Glanda asta are prostul obicei să se calcifice la om, altfel probabil am hiberna şi ne-ar creşte ovarele şi scheletul la nesfârşit.

Prostii.

Ce zice dl Victor pe pagina dânsului, foarte complexă de altfel, şi atât de consistentă în explicarea tainelor ştiinţei, încât nu am reuşit să parcurg mai mult de trei articole? Că glanda pineală e situată intr-un canal vid (poate în creierul lui, în al meu, nu!), că e un „emiţător şi monitor vibratoriu“, iar activarea ei deschide o „poartă stelară“ spre univers. Şi proştii de americani care bagă bani grei în NASA habar n-au!
Daaar, căci există un dar, glanda e ţinta unui complot de calcifiere indusă în populaţie prin pasta de dinţi fluo-rinată, deodorante, apă de gură şi alte otrăvuri; scopul este să „ne tâmpească şi să ne sclăvuiască“. Adică: vă spălaţi pe dinţi, vă daţi cu deodorant, beţi apă de la robinet, gata, glanda se calcifică şi tâmpeala vă ia în stăpânire. Asta pentru că fluorul e atras „magnetic“ de glanda pineală şi o calcifică… de aia sunt semne colorate pe pastele de dinţi, pentru ca nu cumva familiile conspiratorilor să le cumpere de la supermarket pe cele otrăvitoare şi să se tâmpească deodată cu noi (zice autorul). Nu vă mai spălaţi pe dinţi şi teleportarea devine o bagatelă, ceea ce nu e de lepădat la actualul preţ al combustibilului, zic eu.

Oscarul pentru scenariul dl ui Victor e ameninţat de cel propus de o altă pagină, care proslăveşte viaţa „în verde“ şi care pretinde că printre toxine s-ar afla nişte ticăloase de nanobacterii (o şcoală de rahat am făcut, nu m-a învăţat nimic microbiología despre ele), bacterii care se „înconjoară cu nişte cochilii de calciu“. Rezultatul fiind aceeaşi tembelizare a populaţiei prin calcifierea glandei. Printre toxine se mai numără cafeaua, becurile eco, „numerele E“ (???), alcoolul — deşi astea nu poartă semne distinctive şi există pericolul ca producătorii să-şi îndobitocească propriile familii. Nţ…

 

Noroc că atât dl Victor, cât şi viaţa-verde-vie au soluţii pentru decalcifierea glandei şi dezrobirea noastră; de exemplu, să bem apă distilată în timp ce urmăm o dietă raw ceea ce ne va ajuta să producem o urină curată, care, băută e un agent excelent de curăţare. Există şi alte soluţii propuse, dar le experimentez întâi pe mine şi vi le comunic când voi ajunge pe planeta Pluto, în vacanţă.

Păi nu merită un Oscar? Nişte oameni atât de cultivaţi, adepţi ai lui René Descartes, care susţinea că tot ce e produsul minţii lui e adevărat şi că glanda pineală e „al treilea ochi“? Pe la 1640, ce-i drept… Cogito, ergo sum.

Eu înclin să cred totuşi ultimele speculaţii ale ştiinţei care zic că epifiza e implicată în experienţele extrasen-zoriale provocate de droguri, sau chiar că produce dimetil triptamină, un halucinogen puternic (pe care £1 eliberează însă doar în momentul naşterii şi al morţii noastre). Se vede totuşi că la unii se eliberează şi în decursul vieţii.

Vă rog să mă învăţaţi să fac o petiţie online, să o semnăm cu toţii, să primească oamenii ăştia un Oscar, îl merită! Cât prestigiu vor aduce României, câtă glorie planetară, dar ce zic eu, galactică! Să intrăm în lumea civilizată prin decalcificarea glandei pineale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *