Toata lumea inapoi la scoala!

Hai că am găsit motivul să nu părăsesc sistemul nostru solar: amnistiile!

Ce legătură au cu nutriţia? Păi simplu: mimând febra a  iubirii aproapelui (cea mai eficientă formă de păcăleala ca să poţi escroca sau jefui pe cineva), autointitulaţii nutriţionişti cer ca de azi înainte să trăim in pace,prietenie şi egalitate de diplome, motivând că problema obezităţii e serioasă şi nu avem timp de mofturi gen veridicitatea studiilor universitare. Eşti laborantă/vedetă/profesor de fitness şi te-ai autonumit nutriţionist? Amin! însă de acum înainte să se ceară diplome adevărate, nu imitaţii produc pe la universităţile virtuale.

Cum procuror lipseşte oraş mănăstire maici chef, acum e momentul pentru pupat toţi piaţa endependenţi .

Ba văd că am şi colegi doctori, cu studii serioase, cuprinşi de meat val de amnistie intelectuală. Dăm cu cremă do specialist pe pix şi gata! Toxică nesimţire, cum zice dl Pleşu…

E epidemie de Ebola, a reapărut ciuma, se moare de tuse convulsivă pentru că în nici o sută de ani de la descoperirea penicilinei ne-um permis toţi să recomandăm/utilizăm antibiotice fără discernământ; Si, mai nou, sa ne dăm cu presupusul legat de vaccinare ţâră sa bănuim măcar (unii) ce este un limfocit killer sau o imunoglobina Am bagatelizat specialitatea de boli infectioase  şi am obţinut microbi poli rezistenţi la antibiotice si copii ne vaccinaţi, adevărate bombe biologice. Bagatelizam şi nutriţia, o lăsăm pe mâna oricărui papagal obraznic, acum, când obezitatea ucide peste trei milioane de oameni anual iar diabetul e epidemie. O sa judece colegii mei, academicienii, vorba Elenei Ceausescu!

Uzurparea competentelor e letale pentru omenire, pentru societate. Iar medicina, din pacate, nu e o competenta care se transmite wireless. Avem o singure optiune: educatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *